Ședința Foto de Logodnă

ședința-foto-logodna

Logodna este un capitol special în viața voastră și a relației voastre, încât merită fotografii frumoase! Nu ar fi frumos ca pe lângă pozele din telefon să existe și fotografii profesioniste cu voi doi ca un cuplu?!

Indiferent dacă doar v-ați logodit sau sunteți pe cale să spuneți DA în curând, ședința foto de logodnă sau SAVE THE DATE este, de obicei, primul vostru portret oficial împreună.  Si, probabil, sunt cele mai frumoase fotografii pe care le veți avea înainte să deveniți oficial un cuplu căsătorit.
Deși pentru mulți bugetul este o problemă, majoritatea fotografilor includ ședința foto în pachetul serviciilor foto de nuntă! Inclusiv în serviciile de nuntă ALEXANDRU GHIONARU Ședința foto  ’’Save the date’’  este GRATIS!

Realizarea ședinței foto cu fotograful care o să fie prezent și la nuntă vă oferă oportunitate de a vă cunoaște și de a cunoaște stilul lui de lucru. În plus, amândoi veți fi în centrul atenției și este o modalitate bună pentru a vă obișnui cu camera, de a experimenta unghiuri și poziții înainte de ziua nunții.

Ședința foto de logodnă – outfitul

Purtați ceva în care vă simțiți confortabil – este cel mai important lucru. Găsiți culori care completează tonurile pielii dvs. și încercați să evitați ceva prea la modă.  Deasemenea modele care ar putea capta slab lumina (printuri, dungi și pătrătele) nu sunt o alegere bună. Alegând un outfit clasic, fotografiile vor arăta minunat și dupa 20 ani!
Alegeți haine  care vă scot în evidență trăsăturile și care se potrivesc stilului vostru. Dacă vă simțiți bine veți fi încrezători și asta se va vedea în fotografii uimitoare.
Când vine vorba de accesorii, „less is more”, nu vrei nimic în fotografii care să distragă atenția.
Nu alegeți să îmbrăcați ceva pe care nu l-ați mai purtat niciodată! Există posibilitatea să fie extrem de incomod sau veți fi stresați de modul cum arătați în fotografii. Iar emoțiile negative vor fi evidente în fotografii.

Locația ideală a unei ședințe foto reușite

Dacă nu ați ales încă o anumită locație, fotografii profesioniști cunosc deja o mulțime de locuri frumoase în care au realizat ședințe foto.

Dacă aveți însă o locație care înseamnă mult pentru voi, alegeți-o. Poate fi locul primei întâlniri, o plimbare prin oraș sau parcul în care vă plimbați săptămânal. Gândiți-vă la ceea ce vă place ca un cuplu, ce vă definește și la ce locuri reflectă acest lucru.

Dacă locația aleasă este în natură, este mai bine să întrebați fotograful despre orele în care lumina este favorabilă pentru a realiza fotografii uimitoare. Nu numai că vei avea fotografii frumoase, dar vei avea povestea ta unică surprinsă în fotografii.

Perioada ideală pentru o ședință foto memorabilă

Majoritatea ședințelor de logodnă au loc primăvara. Este un moment minunat al anului, cu florile care înfloresc și copacii plini de frunze. Vremea este, de obicei, destul de frumoasă, nici prea frig nici prea cald.

Este o alegerea potrivită și din punct de vedere al pregătirilor înainte de nuntă – de obicei, se întâmple cu aproximativ două – trei luni înainte de ziua nunții. Este destul de departe pentru a nu fi încărcați cu alte responsabilități, dar suficient de aproape pentru a simți emoțiile ședinței foto până la ziua cea mare.

Dar puteți alege orice moment al anului. Poate că un anumit anotimp este mai important pentru voi – poate că v-ați întâlnit vara, sau vă place peisajul de toamnă sau chiar vă place zăpada.

Doar fiți voi înșivă și distrați-vă!

Chiar dacă nu sunteți un cuplu care să-și manifeste public iubirea, uitați de orice altceva și concentrați-vă unul pe celălalt!  Zâmbiți, vorbiți și bucurati-vă de prezența celuilalt! Fotografiile vor fi mult mai naturale, iar eu mă voi asigura că surprind în fotografiile mele dragostea voastră, și nu doar doi oameni care pozează.

Cel mai important lucru de care trebuie să țineți cont este motivul pentru care faceți ședința foto „Save the Date” – pentru a vă sărbători angajamentul față de persoana cu care vreți să vă petreceți restul vieții. Deci, bucurați-vă de ședința foto de logodnă pentru a nu avea regrete mai târziu!

Trebuie să le arăt și celorlați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *