Portret de Mireasă

portret de mireasa elegant

Ce femeie nu își dorește un portret de mireasă frumos, fashion și atemporal?

Căsătoria este fără îndoială experiența de care te bucuri doar o dată în viață.  Și sedința cu portretul miresei de dinainte sau în timpul zilei nunții va surprinde într-un mod artistic imaginea ta. Mireasa poate poza într-un mod romantic, fashion, clasic sau extravagant. Astfel de fotografii vor completa frumos albumul de nuntă.
Având o sesiune dedicată ție, ca mireasă, vei putea imortaliza mai bine momentele și emoțiile intime pe care le trăiești. Cele care îți vor capta grația, feminitatea, eleganța și detaliile delicate de pe rochie.

Când este cel mai bun moment pentru un portret de mireasă reușit?!

 

Depinde de fiecare mireasă în parte și de timpul de care dispune!
În funcție de programul miresei și de ziua nunții, unele mirese pot avea timp să facă ședința foto cu portretul de mireasă în ziua nunții. Te vei simți mult mai comfortabil în ziua nunții decât dacă alegi să faci portretul  de mireasă înainte de nuntă. Locația nunții tale este un loc foarte bun pentru a obține portrete de mireasă grozave. Pentru că vor avea o valoare sentimentala și vor surpinde fericirea sinceră. De asemenea, le poți realiza și în alte locații din jurul orașului, într-un cadru natural, aproape de locația restaurantului.  Pentru ca fotografiile să iasă cât mai stilate.

Portret de mireasă – înainte de ziua nunții

În schimb sunt și mirese care aleg să programeze ședința foto înainte de ziua nunții. Mai ales dacă au un program de nuntă încărcat, ceea ce le-ar lăsa foarte puțin timp pentru un portret de mireasă care să le surprindă frumusețea naturală într-un moment relaxant.

Nimeni nu arată bine în fotografii daca este obosit și stresat.
Cu tot stresul ar fi aproape imposibil să obțină fotografii de înaltă calitate și reușite. Mai mult, atunci când o mireasă este mereu în mișcare, coafura și machiajul ei ar putea să sufere mici modificări nu tocmai plăcute.
Fără presiunile respectării programului de nuntă, mireasa este de obicei mai relaxată, iar fotograful va avea mai mult timp să fie creativ cu locația și cu pozițiile.

Ideii pentru un portret de mireasă captivant

Portretul de miresă lângă o fereastră vă va oferi posibilitatea de a obține o fotografie captivantă unde frumusețea rochiei de mireasă poate fi pusă în evidență. Nu în fiecare zi poți purta o rochie mare de bal sau un voal lung, așa că trebuie sa profiți.

Unul dintre cele mai rafinate portrete formale îl reprezintă cel în care mireasă deschide o ușă, pentru că va crea o iluzie de basm, ca regină a unui castel. Trebuie doar să găsiți uși înalte și splendide.

Orice mireasă va arăta elegant înconjurată de flori, mai ales dacă ședintă se realizează pe un câmp cu flori. Vor adăuga o pată de culoare portretului de mireasă.

O idee simplă este portretul de mireasă în mai multe dimensiuni, cea în care mireasa pozează în fața unei oglinzi sau se privește într-o oglindă de mână.

Portretul de mireasă ar trebuii să se plieze pe personalitatea ta, ca mireasă. Păstrați totul simplu, nu complicați prea mult cu ideii care nu vi se potrivesc.  Alegeți o temă pentru portretul de mireasă care să vă reprezinte cel mai bine personalitatea și care să sublinieze bucuria interioara.

Ziua nunții tale va trece cât ai clipii, așa că asigură-te că fotograful și cameramanul sunt profesioniști și vor surprinde acele momente speciale în imagini uimitoare.

 

 

Trebuie să le arăt și celorlați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *