Fotografia de Botez

fotografia-de-botez

Fotografia de botez al unui copil este întotdeauna prima amintire a momentelor lor de fericire. Este plăcerea noastră să contribuim la acest lucru prin intermediul propriului obiectiv foto. Fiecare fotografie de botez realizată de noi este dovada absolută că momentele imortalizare vor deveni moștenire de familie. Fotografiile care surprind evenimentul, ceremonia, cei dragi și mai presus de toate, portretele frumoase ale copilului sunt motivul pentru care ar trebui să folosiți serviciile unui fotograf profesionist.

Botezul ortodox este unul dintre cele mai importante evenimente din viața copilului tău. Înconjurați de familia și cei dragi este întotdeauna onoarea noastră să surprindem această ocazie frumoasă în stilul nostru natural.

PORTOFOLIU FOTOGRAFIA DE BOTEZ

Tot ce trebuie să faceți este să vă să vă relaxați, să vă concentrați asupra botezului în sine și să vă fiți prezenți în toate fotografiile zâmbitori. O să realizăm acele fotografii de botez uimitoare, fără a rata un moment. Fotografii frumoase, artistice, moderne și contemporane pentru dvs., care pot fi prețuite pentru anii următori.

În timp ce multe momente ale zilei apar în mod spontan, există câteva momente pentru fotografia de botez care trebuie planificată. Scopul nostru este de a spune povestea evenimentului, oferind atât fotografii frumoase naturale, cât și fotografii „regizate”. Este vorba despre fotografia de botez cu portretele oamenilor, locul și familia.

Putem face fotografii înainte de sosirea la Biserică. Dacă fotografiez familia pregătindu-se înainte de slujbă, fotografiez bebelușul îmbrăcat în îmbrăcămintea specială de botez, micile detalii ale pregătirii, familia petrecând un moment fericit împreună înainte de evenimentul cel mare:

 • Îmbrăcămintea și trusoul de botez
 • Cadourile
 • Micul star
 • Pregratirea copilului

Fotografiile de botez informale vor fi realizate la sosirea în Biserică și pot include momente autentice de devotament și tradiție. Un fotograf profesionist are cunoștințele și abilitățile tehnice pentru a fotografia în situații de lumină scăzută. Este deosebit de important pentru a te asigura că momentele semnificative ale ceremoniei bisericii sunt surprinse frumos. Mai important, un fotograf cu experiență va putea să anticipeze acele momente și să le fotografieze în liniște și discret.

 • Locul de desfășurare
 • Invitatii
 • Ceremonia de Botez
 • Momentele candide
 • Privirile celor prezenți

Surprindem frumusețea și unicitatea fotografiei de botez

Imediat după ceremonie, fotografia de botez devine mai formală cu membrii familiei și prietenii.

 • Mama, tatăl și copilul
 • Întregul grup de familie
 • Prietenii și Copilul
 • Bunici
 • Nașii

Pentru mine fotografia nu înseamnă doar să faci fotografii. Este despre crearea amintirilor. Scopul meu este să vă asigur că trăiți momentul, vă bucurați de ziua dvs. specială și îmi permiteți  să le creez în amintiri pe viață. Cu o dragoste pentru lumina naturală și capturarea unor momente sincere, vreau să aduc viața fotografiilor, ca atunci când te uiți înapoi la acestea, să revii în ziua botezului, și să zâmbești!
Spuneți-ne dacă aveți alte priorități și sugestii, suntem mai mult decât fericiți să ne cunoaștem – vrem să aveți fotografii de botez de care să fiți mândrii și să le iubiți cu adevărat. Oferta 2019 pentru fotografia de botez o puteți găsii aici.

 

Trebuie să le arăt și celorlați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *