Cum să iți alegi fotograful pentru nuntă?

alegerea fotografului de nunta

Cum să iți alegi fotograful potrivit pentru nuntă ta? aparent pare ușor, vânzările de aparate DSLR au crescut foarte mult în ultimii ani , internetul este plin de anunțuri care oferă servicii foto – video care de care mai atractive din punct de vedere al bugetului. In realitate lucrurile nu sunt chiar asa de simple. Am sa încerc mai jos sa va dau câteva sfaturi practice în alegerea unui fotograf de nunta ( în mare parte se aplica și pe partea de video).

Când ar trebui sa îl caut?  Răspuns: cât mai devreme! 🙂 Lăsând gluma la o parte, dacă ați stabilit data nuntii ar fi bine sa în același timp sa cautați și localul, formația / DJ , videograful  și fotograful. In general agenda unui fotograf bun începe sa se cam aglomereze cu aproximativ un an înainte, mai ales dacă vorbim de o zi de sâmbăta.

Unde sa îl caut?Poate ca una din cele mai simple soluții de a găsi un fotograf de nunta bun este de a-l găsi chiar la o nunta. De ce? pentru ca puteți discuta personal cu el, îl puteți urmări și puteți avea feedback din partea mirilor, miri care s-au documentat înainte de a-l alege. A doua varianta este prin recomandarea unor prieteni în ale căror gusturi aveți încredere. A treia varianta ( cu bătăi mai mari de cap ) este pe internet. Dacă ai în lista de prieteni de pe Facebook fotografi le poți analiza portofoliile sau poți cauta în lista lor de prieteni alți fotografi de nunta ( garantat găsești cel putin încă 10 la fiecare fotograf). Fa-ți o lista cu toți cei care iți plac și contactează-i pentru a verifica disponibilitatea / stabili o întâlnire.

Cum să iți alegi fotograful pentru nuntă?

 

 

Trebuie să le arăt și celorlați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *