Contact

fotograf profesionist Bucuresti

Ai nevoie de servicii foto profesioniste pentru un eveniment privat? Sau te gândești cum poți intra în contact cu un fotograf profesionist în București pentru o ședință foto? Sau cauți un fotograf nuntă în București?

Nu lăsa pe nimeni să-ți strici amintirile. Angajează un fotograf profesionist, intră în contact cu Alexandru Ghionaru Photography. Sunt un fotograf profesionist pasionat de fotografia de nuntă, fotografia de botez și tot ce implică interacțiunea aparatului foto cu latura umană.

Cred că fotografia este o onoare și îmi depășesc mereu limitele ca fotograf de nuntă profesionist pentru a mă asigura că experiența ta cu mine începe și se termină cu un zâmbet, de fiecare dată.

CONTACT FOTOGRAF NUNTĂ BUCUREȘTI, EVENIMENTE, BOTEZ ȘI PORTRET

Lasă-mi cât mai multe detalii despre tine completând formularul de mai jos sau sună-mă la +4 0768 830 625  pentru a programa o întâlnire! Poți chiar să îmi scrii pe Pagina de Facebook Alexandru Ghionaru Photography.

Ofer servicii fotografie de nunta și video profesionale în special în București, dar și în alte părti ale României.

Mi-ar plăcea să vă surprind povestea și să vă ajut să păstrați unele dintre cele mai prețioase amintiri ale vieții voastre. Mulțumirea mea este că atunci când primiți fotografiile după un eveniment, veți fi încântați să vedeți rezultatele. Veți iubi fotografiile și veți dori să le împărtășiți cu toată lumea

Contactați-mă pentru a stabili o întâlnire.

    *

    *