Albumul de Nuntă – Frumusețea Fotografiilor Printate

Personalizare-album-de-nuntă-fotocarte-botez

Pentru acele amintiri prețioase …  ce vor rezista testul timpului?

Cine nu a admirat albumul de la nunta părinților? Cu siguranță nu sunt singurul!! Îți amintești emoțiile pe care le-ai simțit când i-ai văzut și ai atins prima dată albumul lor de nuntă? Exact aceleași emoții ți le dorești și tu generatiile care vin!!

Albumul de nuntă printat este mai mult decât vizual

Valoarea tangibilă a unei fotografii imprimate. Când privești albumul de nuntă, simți coperta de piele în mâini și paginile între degete. Te angajezi într-o relație mult mai personală, mai mult decât vizual. Albumul de nuntă este o copie permanentă a fotografiilor și amintirilor cele mai pretuite.

Fotografiile sunt amintiri care pot fi împărtășite și transmise prin generații. Ele ne amintesc de cele mai bune momente și zile din viața noastră. Nu le țineți doar pe laptop, telefon și Facebook. Vei aprecia peste ani decizia de a-ți printa fotografiile de nuntă într-un album frumos în care vor dura ani de zile?

Nunta ta va fi una dintre cele mai magice zile ale vieții tale. Ai planificat-o îndelung, ai visat-o, ai ales fiecare detaliu și ai văzut cum ideile prind viață. Albumul de nuntă printat este singura dovadă tangibilă pentru a păstra emoțiile și frumusețea acelei zile.

Ceea ce diferențiază un album de nuntă printat este atingerea personala a fotografului.

 

Nu există o modalitate mai bună de a-ți spune povestea ta de dragoste decât prin paginile unei foto-cărți. Poate că este fotografia cerceilor tăi care sunt moștenire de familie sau prima reacție a tatălui tău când își vede fetiță în rochie de mireasă. Fără un album de nuntă printat, aceste momente se vor pierde în sutele de fișiere digitale. Aceste detalii sunt valoroase pentru tine și trebuie să primească atenția pe care o merită. Momente cheie cum ar fi ceremonia religioasă,  mireasa și mirele semnând actul de oficiere, sărutul și decorul restaurantului sunt doar câteva momente “must-have”.

Gândește-te la albumul tău de nuntă ca la o carte proprie plină de sentimente și emoții. Fotografiile care se potrivesc perfect sunt cele de care nu puteți trăi fără. Pe lângă fotografiile care trebuie să apară, include-ți și voalul in vânt, expresia sinceră de pe fața cuiva.

În perioada după nunta ta, cei dragi vor dori să vadă fotografiile din ziua cea mare. Un folder cu fișiere online este impersonal, dar având un album din piele cu fotografii printate, este mult mai atrăgător. Personalizat în funcție de personalitatea ta, oferă povestea completă din ziua specială, atent proiectată pentru a profita la maximum de fotografii.

Un album de nuntă care va dura o viață pentru tine, soțul tău și generațiile următoare. Atunci când îți vei ține pentru prima dată albumul tău de nuntă în mâini, vei fi atât de recunoscătoare că ai luat această decizie.

Nu este o limită de timp pentru a personaliza un album de nuntă la Alexandru Ghionaru Photography. Fie că îl doriți după un an sau doi ani după nuntă, mă bucur să vă ajut cu printuri prețioase.

Trebuie să le arăt și celorlați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *