Spunem POVEȘTI prin IMAGINI

Se aproprie un eveniment special? Capturăm fiecare detaliu, mic sau mare pentru a ilustra paginile celor mai importante evenimente din viața ta. Surprindem emoția pură, izvorâtă din momentele de fericire.

De ce să ne alegi:

Echipa

Spunem Povești prin Imagini – nu este doar o poveste! Vom lucra cu dedicare și discreție pe parcursul zilei pentru a realiza fotografii puternice, și vom fi atenți chiar și la cele mai mici mișcări, zâmbete sau detalii.

Viziune

Modern, personal și cu stil. Obiectivul nostru este să iți oferim imagini care capturează esența evenimentului printr-o combinație de estetic, stil și viziune artistică. Creăm fotografii care contează!

Echipamente

Deținem ultimele tehnologii în materie de fotografie. Am trecut prin toate etapele echipamentelor și momentan suntem la aparate mirrorless. Ochiul fotografului conteaza în acceași măsura ca și echipamentele pe care le folosește.

Consultanță

Știm că un eveniment nu este foarte ușor de organizat. Avem multe evenimente încheiate cu succes și îți putem da toate informațiile de care ai nevoie. Nu trebuie decât să ne contactezi și vom discuta bucuroși cu tine. Intră în legătură cu echipa Alexandru Ghionaru Photography aici: CONTACT

Volatili

Ne adaptăm cu ușurință la cerințele și evenimentele clientului. Avem în portofoliu: fotografie de studio (portrete, fotografii bebe), fotografii de nuntă, fotografii de botez, fotografii de logodnă și graviduțe, petreceri private, etc

Mobilitate

În calitate de fotografi profesioniști, lucrăm de obicei în București dar suntem disponibili pentru ședințe foto și fotografie de nuntă în toată țara.

Vrei mai multe informatii? Scrie-ne mesajul tau mai jos

Iti stam la dispozitie cu orice informatie. Contacteaza-ne: